sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sunnuntai

Huh, onneksi tämä päivä on jo illassa! Pienet tytöt ovat jo yöunilla ja vanhemmat lapsetkin kovaa vauhtia menossa omiin sänkyihinsä uinumaan. Viimein minullakin on hetki aikaa istahtaa alas.


Aampäivällä kyläilimme Kertun kummin ja tämän perheen luona. Veimme ihanalle, pienelle tytölle yksivuotiaslahjan hieman myöhässä. Kotiin ei palattu tyhjin käsin, mutta siitä lisää tulevalla viikolla.

Neljän lapsen kanssa kylään meneminen on muuten melkoista koheltamista ja säheltämistä. Onneksi lapset osasivat käyttäytyä melko hyvin. 


Reissuun (edes pieneen) ei kannata lähteä ilman käsityötä. Tällä kertaa mukana oli virkkuukoukku ja lankakerä.Kuvasta päätellen uuden lompakon osto voisi olla edessä...


Tein ruuaksi todella hyvää kanasalaattia. Jälkiruuaksi saimme tuoreita munkkeja.


Äsken ehdin vielä surauttaa valmiiksi yhden tilaustyön. Oli jo vaarana, että tämä menee yötöiksi kun auto päätti hajota sopivasti tänään ja mies yritti saada sitä toimimaan. Omia ompeluksiakin odottaa pino saumurin vieressä, mutta kun aikaa ei niille tunnu olevan.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. maustamattomia broilerin filesuikaleita, jääsalaattia, kurkkua, tomaattia, sipulia, fetaa ja sellasta siemensekoitusta, joka on tarkoitettu just esim. salaatteihin. :)

      Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)