sunnuntai 8. syyskuuta 2013

28+0

Hurjilla viikoilla jo liikutaan. Vauvojen syntymä vaan lähenee päivä päivältä. Ei sitä oikein vieläkään tajua, että tulossa on kaksi murusta. Saa nähdä miten kaikesta selvitään. Hankinnat ovat hyvällä mallilla, joten niitä ei onneksi tarvitse murehtia.

Painoa on tähän mennessä kertynyt n. 18 kg, eli melkoisen paljon. Aiemmissa raskauksissa painoa on tullut koko aikana n. 12-15kg, joten tämä kilomäärä tntuu ihan hurjalta. Neuvolassa terveydenhoitaja on kuitenkin muistuttanut että odotan kaksosia, joten painokin nousee reilummin ja turvotusta kertyy helposti. Toivottavasti imetys vie ainakin osan kiloista mennessään.

Lenkkeilyllä viimeistään saan painon karistettua, mutta tuskinpa kroppa enää koskaan ennalleen palautuu. Jo aiemmat raskaudet ovat jättäneet kehoon omat jälkensä, jotka kyllä kannan ylpeänä. Raskaudet ja äitiys saavat mielestäni näkyä naisesta. Riippuvat tissit, raskaus- tai sektioarvet ja ylimääräiset kilot voi jokainen äiti kantaa ylpeänä. Niin ainakin itse yritän tehdä, vaikka välillä ei tee mieli edes peiliin vilkaista. :) Sillä mennään mitä on annettu.

Aamupäivällä sain ommella itsekseni. Työhuone täytyisi saada jonkinlaiseen kuntoon, ja surauttelin keskeneräisiä töitä valmiiksi. Poika sai uuden paidan ja leveä ja lyhyt Riemulin body sai ainakin hieman jatkoaikaa paitana. Kuosi on niin ihana, etten roskiinkaan raaskinut heittää.



Tässä myös tuoretta masukuvaa. Melko täyttä alkaa yksiössä olemaan. :)



1 kommentti:

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)