tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kesän maut talteen

Bloggaaminen on jäänyt hieman taka-alalle. Tänään täällä on pakastettu, hillottu ja keitelty mehua. Pakastin mansikoita ja raparperia talven varalle. Raparperista keitin hilloa ja mehua. Tekaisimpa vielä raparperi-mansikkavispipuuron ja raparperipiirakankin. Siinä se päivä hujahtikin ja keittiö on kuin myrskyn jäljiltä. Onneksi mies lupasi auttaa siivoamisessa.

Mustikoita olisi tarkoitus käydä keräämässä talven varuille kunhan kunnolla kypsyvät. Jospa jaksaisin kerätä niin paljon, että raaskisin tehdä myös mustikkahilloa. Myös sieniä olisi hyvä saada talteen. Saa nähdä kykenenkö itse keräämään kaiken tarvittavan, toivottavasti. Vielä ainakin olo on ihan mainio.

Aamulla pyörähdin myös neuvolassa. Kaikki oli kunnossa. Painoa on tullut jo huimat 10kg! Toivottavasti jossain vaiheessa edes hieman tasaantuu. Terkka lohdutteli, ettei kannata liikaa stressata. Pitäisi muistaa, että kyytiläisiä on kaksi.

 Myös hieman ikävämpiä uutisia sain, ihana terveydenhoitajani siirtyy hoitamaan äitiysneuvolaa "pääpaikalle" ja meidän "sivupisteeseen" tulee uusi täti. Onneksi voin kuitenkin itse valita, missä äitiysneuvolassa käyn ja päätin jatkaa tämän saman ihanan terveydenhoitajan kanssa. Ajomatkaa tulee yhteen suuntaan noin 40km, mutta on se sen arvoista. En jaksa enää uudelle ihmiselle selitellä keskenmenoja, kohtukuolemaa sun muuta.

Tästä tulikin nyt kuvaton postaus, jospa huomenna muistaisin ottaa uusimmista vauvajutuista kuvia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)