sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

22+0

Suuret pahoittelut hiljaisuudesta! On vaan ollut tekemistä niin pajon, etten ole ehtinyt päivittelemään kuulumisia. Olen kerännyt marjoja, mehustanut ja leiponut. Pakkasesta löytyy ruisleipää, sämpylöitä ja pitsoja syksyä ajatellen. Vielä on paljon tekemistä.

Hankintojakin olen saanut eteenpäin. Kaukalo on varattu, samoin vaunuihin kantokopat. Löysin nämä edullisesti ja läheltä. Jes! Kierrätys siis kunniaan. Vielä pitäisi ostaa tuplamatkarattaat, mutta luotan kyllä niidenkin löytyvän.

Olo on ollut mainio! En voi valittaa. Hieman mahaa vihloksii ja kiristelee, mutta edes mustikan poimiminen ei ole saanut supistuksia aikaan. Viime viikolla kävimme ultrassa, ja siellä kohdunsuu oli täysin ummessa ja kanavaa hurjat 6,5cm jäljellä. Ei siis mitään merkkejä synnytyksestä ja edelleen voi touhuilla oman jaksamisen mukaan. Vauvoilla oli kaikki hyvin ja todella tasaisesti olivat kasvaneet. Edelleen vaikutti siltä, että tyttöjä meille on tulossa. :)

Ainoastaan huonoista yöunista voisin hieman valittaa. Masu alkaa olla tiellä ja ainoastaan kyljellään saa nukuttua. Lonkat kipeytyvät ja vessassa saa juosta jatkuvasti. Vielä olen kuitenkin pystynyt edes muutaman tunnin nukkumaan, saa nähdä mikä tilanne on vaikkapa kymmenen viikon kuluttua.

22+0
Tässä vielä viimeisin masukuva. Melkoinen pallukka.

3 kommenttia:

  1. Heippa! Satuin löytämään blogisi ja oli ihana lukea tuntemuksia, itse kun melkein samassa veneessä, rv.20 ja kaksoset tietenkin:) identtiset luultavasti ei, lisää toivottavasti selviää ylihuomenna rakenneultrassa... Jännittää! Aika vaikuttavaa kuinka jaksat niin paljon puuhata, marjajutut, ompelut.. melkein kateeksi käy ;) Mutta inspiroi myös, tykkään myös ommella :) Mutta pääosin täällä energia menee täysin kahden vilkkaan (1,5&5v) lapsen hoivaamiseen.. Ja toi mahamokoma kasvaa kauheaa vauhtia, tukisukkiakin tarvitaan.. Huhhuh :) Ihanaa loppukesää sinne ja siunausta, iloa, voimia odotukseen! Alan kyllä seuraamaan blogiasi :) terveisin Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ihanaa saada lukijaksi samassa tilanteessa oleva. :) Samoin sinulle voimia ja onnea odotukseen.

      Poista
  2. Ihana masu, niin komia!

    Tori.fi oli tuplamatkarattaat täällä päin myynnissä! En muista, oliko sinulla tosin merkkivaatimuksia... Mutta vilkaise ihmeessä!

    VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)