torstai 20. kesäkuuta 2013

Pikaiset ultrakuulumiset

Ultrassa oli kaikki kunnossa. Pienillä oli painoa 162g ja 142g. Kooltaan olivat hyvin samoissa, eikä merkkejä ttts.stä ollut vielä näkyvissä. Yhden istukan voimalla vauvat kasvavat ja nyt juostaan ultrassa kahden viikon välein. Odotettavissa on joko kaksi poikaa tai kaksi tyttöä, vielä asia ei selvinnyt. Toisaalta olisi ihanaa pitää koko asia salaisuutena ja antaa sen selvitä vasta synnytyksessä.

Hyvien ultrauutisten myötä sekosin totaalisesti kirpputorilla. Vauvoille löytyi jos vaikka minkälaisia vaatteita. Sain vielä ostella sekä tytöille, että pojille sopivia.



Rauhallista juhannusta kaikille! Melko varmasti kuulette minusta viikonlopun aikana, sillä meillä ei kummempia suunnitelmia juhannukseksi ole.

3 kommenttia:

  1. Hyvä, että sait hyviä uutisia ultrasta! :)

    VastaaPoista
  2. Teillä siis myös saman tyypin kaksosraskaus kuin meillä :) Onneksi pikkuisilla sentään omat vesipussit turvaamassa menoa ja melskettä! Tsemppiä sinnekkin, onneksi raskautta seurataan todella tarkasti. Pysyy itsekkin rauhallisena, kun tietää, että pikkuisilla on kaikki hyvin :) Meille annettiin rakenneultrassa tyttölupaus, mutta ainahan se voi viikkojen lisääntyessä muuttua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan on omat vesipussit! olisin muuten ihan hermoheikko ja pelkäisin, että kietoutuvat toistensa napanuoriin. Meillä kun enkelitytön kuolema johtui juurikin napanuoran kiertymisestä nilkan ympärille.

      Onko teillä laskettuaika milloin? :)

      Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)