torstai 13. kesäkuuta 2013

Palapelejä ja leluostoksia

Tyttö on joskus saanut lahjaksi kaksi Muumi-palapelikirjaa. Palat eivät kestäneet kirjoissa paikallaan ja muutenkin ne ovat jääneet vähälle käytölle. Kasasin palapeleistä nuorimmaisen muumifanin oveen kolme pikkuista taulua. Liimasin palat tukevalle pahville ja iskin kaksipuoleisella teipillä kiinni oveen.




Tauluista tuli oikein kivat ja sainpahan palapelit hyötykäyttöön ja pois kaapista.  Onneksi laitoin taulut tarpeeksi ylös, huoneen asukas kävi jo varovaisesti kokeilemassa saisiko ne irtoamaan ovesta.

Poikkesimme tänään lasten kanssa toisella paikallisella kirppiksellä. Ja yllätys yllätys, en taaskaan poistunut ilman ostoksia(niin ei oikeasti käy koskaan). Meidän on pitänyt ostaa pojalle polkutraktori ja nyt sellainen tuli vastaan suht edullisesti. Ilman sitä ei ollut kotiin lähtemistä. Se koeajettiin jo kirpputorilla hyvin tarkkaan.

Tämä päivä onkin ajeltu traktorilla ja esitelty sitä iskälle ja äidille.  Parasta traktorissa taitaa olla peräkärry. Sen voi ottaa pois, ja laittaa takaisin, ja ottaa pois...

Myös muutama muu juttu löytyi.

Vauvoja varten ostin soman heppahelistimen eurolla. Vauvojen leluja tulee osteltua kirpputoreilta, vaikka niiden käyttöikä on melko lyhyt. Varsinkin retrot helistimet ovat ihania, valitettavasti niitä ostelee moni muukin.

1 kommentti:

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)