keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kurkistus vanhempien lasten vaatekaappeihin

 Ajattelin esitellä hieman vanhempien lasten vaatekaappien sisältöä. Vaatteet ostan pääasiassa käytettynä tai ompelen itse. käytetyt vaatteet ovat ekologisia, edullisia ja myrkyttömiä (valmistuksessa vaatteisiin jääneet myrkyt ja kemikaalit ovat varmasti peseytyneet jo pois).


Esikoinen on melkoinen mekkotyttö. Niitä löytyykin melkoinen määrä. Tässä kuvassa suosikkimekot. Kaikki on ostettu kirppareilta.


Paitoja löytyy melkoinen kasa, jos vaikka mitä kuosia ja väriä. Lindexi, H&M ja KappAhl taitaa olla eniten käytettyjä merkkejä. Pallopaita on itse tehty.


Sitten siirrytään meidän pojan kaapille. Hänellä kuluu vaatetta kauheat määrät. Joka päivälle saa varata vähintään kaksi vaatekertaa. Syöminen on vielä joskus vähän sotkuista, kaikki täytyy saada tehdä itse. Ulkona rymytään ja sotketaa, joten vaatetta kuluu. Etummaiset ja keskimmäiset housut olen itse ommellut.


Tässä pojan paitoja. Suurin osa oli kuvaushetkellä pesussa. Kaksi takimmaista itse ommeltuja ja muut kirppareilta ostettuja.

Mitään yhtenäistä tyyliä ei meidän lasten vaatteissa ole. Se kävi varmaan jo kuvista ilmi. Tykkään väreistä ja lapsekkaista vaatteista. En tahdo pukea lasta kuin pientä aikuista.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se on ollut miunkin suosikki kaikista mekoista. Harmi kun on jäämässä pieneksi. :/

      Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)