lauantai 8. kesäkuuta 2013

Huoneen vaihto

Tänään on laitettu nuorimmaisen huonetta kuntoon. Tarkoitus olisi, että poika siirtyisi viimein omaan huoneeseen nukkumaan. Saa nähdä saako poika tai äiti ensi yönä nukuttua.

Ainakin alku vaikuttaa ihan hyvältä. Siirrettiin päivällä sänky uuteen huoneeseen ja toki pojan piti päästä sinne heti pötköttelemään. Meillä nukutaan edelleen iskän rakentamassa pinnasängyssä. Se ei ole millään tavalla ahdas, eikä poika pääse karkailemaan. Vaihdetaan nyt ensin huonetta ja katsotaan sitten myöhemmin sitä isompien poikien sänkyä.


Ihanaa saada ainakin osa leluista pois olohuoneesta. Ihanimmat aarteet pääsevät näytille. Brion lelut nakottavat vanhan matkalaukun päällä, joka on kulkeutunut mieheni isoäidiltä aina meille asti.

Pojan huoneesta puhuttaessa ei voi käyttää sanaa sisustus. Huonekalut on saatu sieltä sun täältä. Huoneesta ei löydy minkäänlaista yhtenäistä linjaa. Toisaalta, ehkä se juuri voi ollakin se juttu. Oikeastaan koko meidän koti on "sisustettu" samalla tyylillä. Jotain vanhaa, jotain uutta... On hienoa, että osalla tavaroista on pitkä elämä takanaan. Kirpputorit  ja kierrätyskeskukset ovat oikeita aarreaittoja


Keltainen keinu on mieheni vanha ja tauluja on kertynyt kummankin lapsuudesta.

Melko paljon asioita on vielä hankintalistalla huonetta varten. Tarvitaan ainakin seinähyllyjä, pikkuinen tuoli, koreja, naulakko, tauluja, verhot, verhotanko, tyynyjä.... Kaikkea pientä.


Tämäkin möhkäle löysi paikkansa. Olen ostanut sen joskus miehelleni, nyt se saa toimia pojan autoleikeissä bensatankkina.

1 kommentti:

  1. Pojan huone näyttää oikein kivalta. Erityisesti tuo bensatankkaus juttu on mahtava :)

    VastaaPoista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)