perjantai 31. toukokuuta 2013

Taas vaatteita

Facebookin kirppariryhmät ovat koukuttavia ja tuhoksi rahapussille. Sieltä sattuu silmään jos sun mitä ihanuuksia, jotka on tietenkin pakko saada omaksi hinnalla millä hyvänsä.


Tällaiset Lindexin ihanuudet oli pakko ostaa. Housuja on kahdet, bodeja vain yksi. En ole suunnitellut pukevani kaksosia samanlaisiin vaatteisiin, mutta tällaisia housuja voisin erivärisillä yläosilla pitää yhtäaikaa. Kokoa näillä on 56cm. Näitä pitää varmaan saada myös isommassa koossa. ;) Nämähän käy sekä tytöille että pojille. Sukupuoli kun on vielä arvoitus.

Vaatteita penkoessani olen huomannut tykästyneeni muutamiin kuosiaiheisiin. Toinen niistä ovat norsut.


 Tällainen kasa (eikä tässä ole edes kaikki) meiltä löytyy vaatteita, joissa esiintyy norsuja. Suurin osa on Tutan vaatteita.


Toinen suosikkini ovat tähdet. Tähän hätään en löytänyt tämän enempää, mutta laatikoissa ja vaatekaapeissa näitäkin majailee vielä enemmän.

Nyt pitää varmaan pistää hetkeksi ostokielto vauvanvaatteisiin ja keskittyä muokkaamaan ja "kunnostamaan" jo olemassa olevia. Iso kasa vaatetta odottaa värjäystä. Tilasin viimein tänään keltaista ja turkoosia pesukoneväriä. Ehkäpä ne ensi viikolla tulevat ja pääsen tekemään postauksen värjäämisestä.

2 kommenttia:

  1. Itse olen kanssa hurahtanut tähtiin :) ja raitoihin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitoja meiltä löytyy myös vaikka muille jakaa. :)

      Poista

Ilahdutat päivääni jättämällä kommentin. :)